Din verksamhet i Sverige är i goda händer hos våra pålitliga redovisningsexperter


“Leinonen Sweden är en av nykomlingarna inom Leinonen Group. Det centralt belägna kontoret i Stockholm öppnade i januari 2011. Med vår starka, internationella bakgrund har vi snabbt kunnat öka antalet kunder i Sverige. Gedigen erfarenhet inom redovisning, utmärkta språkkunskaper och avancerade redovisningstekniker gör oss till en pålitlig partner för ditt företag i Sverige.”:

Leinonen Sweden

Din redovisningsexpert i hjärtat av det skandinaviska näringslivet

Sverige tillhör det fåtal länder inom den Europeiska unionen, som haft en utmärkt ekonomisk utveckling de senaste åren. Arbetslösheten är låg, statsfinanserna starka och den ekonomiska tillväxten god trots den ekonomiska turbulensen i vissa andra delar av Europa. Den stabila ekonomin, tillsammans med läget i hjärtat av norra Europa, gör Sverige och i synnerhet Stockholm till den perfekta platsen att etablera sig på, om man vill göra affärer i norra Europa.

Gör Leinonen Sweden till din partner. Vi hjälper dig gärna med uppstarten av ditt företag och reder ut allt som har med redovisning att göra. Läs mer under Om oss.

Välkommen till Sverige! 
Latest news