Leinonen Sweden hör till Leinonen Group


Hos Leinonen Group hjälper vi kunder att starta upp och nå framgång inom utmanande affärsomgivningar genom att erbjuda redovisningstjänster, rådgivning, lönehantering samt administrations- och revisionstjänster av hög kvalitet. Leinonen förbättrar kontinuerligt pålitligheten, säkerheten och bekvämligheten i sina arbetsmetoder för att därigenom ge stöd åt utvecklingen i våra kunders olika verksamheter.

Din pålitliga partner utomlands


Redovisning, administration, lönehantering och rådgivningstjänster erbjuds på Leinonen Groups 14 kontor i 12 olika länder: Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Bulgarien, Ungern, Ukraina Ryssland och Vitryssland. I både Litauen och Ryssland finns två kontor: i Vilnius och Kaunas; samt i S:t Petersburg och Moskva. Därtill kommer revisionsbolaget Leinonen Audit i Lettland, som också tillhör Leinonen Group.   

Läs mer om våra tjänster i övriga länder på Leinonen Groups hemsida, eller ta kontakt med ditt lokala Leinonen kontor.
:

Leinonen Sweden

Din redovisningsexpert i hjärtat av det skandinaviska näringslivet

Sverige tillhör det fåtal länder inom den Europeiska unionen, som haft en utmärkt ekonomisk utveckling de senaste åren. Arbetslösheten är låg, statsfinanserna starka och den ekonomiska tillväxten god trots den ekonomiska turbulensen i vissa andra delar av Europa. Den stabila ekonomin, tillsammans med läget i hjärtat av norra Europa, gör Sverige och i synnerhet Stockholm till den perfekta platsen att etablera sig på, om man vill göra affärer i norra Europa.

Gör Leinonen Sweden till din partner. Vi hjälper dig gärna med uppstarten av ditt företag och reder ut allt som har med redovisning att göra. Läs mer under Om oss.

Välkommen till Sverige! 
Latest news