Latest news

Leinonen Sweden

Din redovisningsexpert i hjärtat av det skandinaviska näringslivet

Sverige tillhör det fåtal länder inom den Europeiska unionen, som haft en utmärkt ekonomisk utveckling de senaste åren. Arbetslösheten är låg, statsfinanserna starka och den ekonomiska tillväxten god trots den ekonomiska turbulensen i vissa andra delar av Europa. Den stabila ekonomin, tillsammans med läget i hjärtat av norra Europa, gör Sverige och i synnerhet Stockholm till den perfekta platsen att etablera sig på, om man vill göra affärer i norra Europa.

Gör Leinonen Sweden till din partner. Vi hjälper dig gärna med uppstarten av ditt företag och reder ut allt som har med redovisning att göra. Läs mer under Om oss.

Välkommen till Sverige! 

Om Oss

Leinonen är din professionella och pålitliga redovisningsexpert på den svenska marknaden. Vårt stockholmskontor ingår i ett internationellt redovisnings- och rådgivningsföretag Leinonen Group.

Pålitligt och Professionellt

Erfarenhet skapar förtroende. Vi har arbetat inom regionen i nästan 20 år. Det har gett oss djupgående kunskaper om utmaningarna på de omgivande marknaderna. Kontakta oss.

Hängiven Kundservice

Hos Leinonen får du som kund alltid hjälp av en professionell redovisningsexpert med god kommunikationsförmåga och tillgång till nödvändiga företagssupportfunktioner. Läs mer om Våra tjänster.

: